Alimentatia in bolile digestive
31.5 RON
Stoc epuizatAutor: Constantin Banu (coordonator)
Editura: ASAB
Seria: Siguranta alimentara
Format: 17x24 cm
Nr. pagini: 320
Coperta: legata
ISBN: 978-973-7725-86-8
Anul aparitiei: 2010
Descriere
COLECTIVUL DE AUTORI:
Constantin Banu
Elena Barascu
Emilian Sahleanu
Alexandru Stoica
Daniela Ianischi
Corina Popescu
CUPRINS:
1. Anatomia si fiziologia aparatului digestiv 13
2. Infectia cu Helicobacter pylori si bolile asociate 35
3. Bolile aparatului digestiv si alimentatia specifica 47
4. Intolerante alimentare 129
5. Boli ale glandelor asociate aparatului digestiv 141
6. Gastroenterite produse de bacterii si virusuri 165
7. Rolul probioticelor si fibrei alimentare in gastroenterologie 211
8. Boli parazitare care afecteaza tractul intestinal si alte organe 231
Bibliografie 315
Va recomandam
Stoc limitat
Pret:
70 RON