Biblia bucatariei Vegan
Autor: Pat Crocker
Editura: M.A.S.T.
Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 496
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-649-068-9
Anul aparitiei: 2016
DESPRE CARTE:
Felurile de mancare prezentate sunt indraznete, inovative, proaspete, usoare si, mai ales delicioase. Ele nu reprezinta doare niste retete vechi readaptate la bucataria Vegan ci sunt retete originale care folosesc atat harurile miraculoase ale plantelor cat si gusturile divine ale acestora.
Sunt usor de facut si atat de bune incat toata lumea careia ii place mancarea - si aici ii includem si pe cei care nu sunt vegetarieni sau vegani - se va bucura de ele.
- Peste 250 de retete delicioase folosind plante intregi sau doar ingrediente din plante;
- Peste 150 de descrieri de fructe, legume, cereale, nuci, mancaruri pe baza de soia, vegetale marine, ierburi si arome alaturi de efectele lor terapeutice, utilizare, sfaturi privind procurarea si pastrarea;
- Peste 100 de desene ale fructelor, legumelor, plantelor;
- Sectiunea ``Informatii de baza`` ofera informatii fundamentale cu privire la bucataria vegan, precum si retete pentru orice, pornind de la asezonari, fierturi si supe, pana la cum sa gatim fara lactate.
CUPRINS:
Multumiri 5
Introducere 6
Ce inseamna sa fii vegan 7
Sisteme sanatoase 9
Alimente integrale 85
Retete de baza 243
Aperitive, creme, sosuri, peso si sosuri salsa 280
Supe, salate si garnituri 314
Tocanite, legume inabusite si curry 353
Legume la cuptor sau trase la tigaie 393
Paste, orez si cereale 424
Bauturi si gustari 457
Deserturi 472