Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XI-a.
36 RON
Stoc epuizatAutor: Constanta Brumar | Adriana Bara | Ioana Sasu | Mariana Irimia | Valentina Capota
Editura: CD Press
Format: 20,5x28 cm
Nr. pagini: 200
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-528-124-0
Anul aparitiei: 2012
Descriere
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea tehnician in gastronomie, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.
CUPRINS
Modulul I - Organizarea productiei culinare;
Modulul II - Bucataria nationala si internationala;
Modulul III - Protectia consumatorului;
Modulul IV - Amenajarea spatiilor de productie culinara si de patiserie-cofetarie;
Modulul V - Calitatea si siguranta mediului de munca;
Bibliografie.