Tratat de industrie alimentara. Tehnologii alimentare.
Autor: Constantin Banu (coordonator)
Editura: ASAB
Seria: Siguranta alimentara
Format: 17x24 cm
Nr. pagini: 1152
Coperta: legata
ISBN: 978-973-7725-67-7
Anul aparitiei: 2009
Din cuprinsul volumului:
Industria laptelui (pag.17-88);
Industria carnii (pag.89-176);
Industria pestelui (pag.177-250);
Valorificarea oualor (pag.251-260);
Industria conservarii legumelor si fructelor (pag.261-306);
Industria vinului (pag.307-372);
Industria zaharului (pag.373-487);
Industria amidonului si a produselor derivate (pag.487-598);
Conservarea cerealelor (pag.599-646);
Industria moraritului (pag.647-712);
Industria panificatiei, pastelor fainoase si a biscuitilor (pag.713-836);
Industria uleiurilor si a grasimilor vegetale (pag.837-952);
Tehnologia fabricarii maltului si a berii (pag.953-1060);
Tehnologia fabricarii drojdiei de panificatie (pag.1061-1100);
Industria alcoolului (pag.1101-1140);
Industria otetului (pag.1141-1147).
Din colectivul de autori mai fac parte:
Alexandru Ana, Iulian-Gabriel Barsan, Elena Barascu, Despina Bordei, Mircea Bulancea, Nicoleta Croitor, Andrei Gyemant, Traian Hopulele, Aurelia Ionescu, Maria Iordan, Carol Jantea, Violeta Nour, Dumitru Panturu, Gheorghe Pasat, Dorulet Rasmerita, Viorel Sahleanu, Alexandru Stoica, Antoaneta Stoicescu, Alexandru Stroia si Ioan Tofan.