Calitatea serviciilor hoteliere. Sinteze si instrumente de evaluare. Auxiliar curricular domeniul Turism. Clasa a X-a
Autor: Sanda Visinescu
Editura: CD Press
Format: 21x29,5 cm
Nr. pagini: 64
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-528-135-6
Anul aparitiei: 2012
DESPRE CARTE
Acest auxiliar curricular se doreste un material didactic ajutator atat pentru cadrele didactice, cat si pentru elevi si respecta Standardul de pregatire profesionala si curriculumul pentru clasa a X?a, Ciclul inferior al liceului - filiera tehnologica, domeniul de pregatire de baza TURISM SI ALIMENTA?IE, domeniul de pregatire generala TURISM, Modulul - Calitatea serviciilor hoteliere. Modulul mentionat este tratat in manualul Turism si alimentatie, autori Stefania Mihai, Valentina Capota, Aurelia Turcescu, Florian Lixandru si Carmen Ionesti, aparut la Editura CD PRESS 2011, in conformitate cu programa scolara in vigoare, aprobata de MECTS nr. 4463 din 12.07.2010.
Lucrarea contine, in Partea I, fise de documentare, care reprezinta un alt mod de organizare si structurare a continuturilor stiintifice deosebit de atractiv pentru elevi si mai usor de utilizat in activitatea de predare - invatare.
In partea a II-a a materialului, sunt prezentate diferite instrumente de evaluare care urmaresc atingerea competentelor profesionale pe baza criteriilor de performanta, in conditiile de aplicabilitate descrise in standardele de pregatire profesionala.