AGIR
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
facebook Contact Contul meu membru Contul meu Librarie Home
EN RO
  • Cine suntem|
    • Istoric
    • Codul de etica
    • Statut
  • Structura|
    • Conducere
      • Colegiul de etica
      • Adunarea Generala
      • Consiliul Director
    • Organizare
    • Filiale/Sucursale
    • Societati
    • Cercuri
    • Membri
      • Individuali
      • Colectivi
      • Sustinatori
    • Departamente
  • Ce oferim|
    • Premiul AGIR
    • Distinctii AGIR
    • Certificatul EUR ING
    • Servicii
      • Consultanta
      • Proiecte
      • Expertize
      • Educatie
      • Cercetari terminologice
      • Servicii editoriale
  • Activitate|
    • Programe
    • Biblioteca
    • Culturala
    • Editarea si difuzarea de publicatii (carti si reviste)
  • Editura|
    • Publicatii
      • Buletinul AGIR
      • Termotehnica
      • Telecomunicatii
    • Carti
  • Librarie|
    • Carti
    • Cosul tau
    • Cum cumpar
  • Cum ma inscriu

Cautare Carti Librarie
* Introduceti numele cartii
Carti editura AGIR

Oferte speciale

MN18. Harta de drumetie Muntii Cozia. Scara 1:35000. Trasee parcurse cu GPS.
Stoc limitat

promotie
Pret:
18 RON
Vocatia tehnica a poporului roman. Prioritati si realizari remarcabile - PRET REDUS! -65%
In stoc

promotie
Pret:
5 RON
Home » Librarie » » Cartea de foc a ardeilor chilli. Prezentare, conservare, retete culinare.

Cartea de foc a ardeilor chilli. Prezentare, conservare, retete culinare.

20.5 RON
Stoc limitat
Autor: David Floyd
Editura: M.A.S.T.
Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 160, color
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-649-105-1
Anul aparitiei: 2018
Adauga in Cos
Descriere

DESPRE CARTE

Stiai ca exista o scara pe care se masoara cat de iute este un ardei... iute? Se numeste scara Scoville. Iar iuteala nu se numeste iuteala, ci „caldura”.

Mai afli din carte de unde provine ardeiul, cum a intrat in bucatarie plus alte lucruri captivante. Apoi trecem la lucruri practice: informatii despre soiuri, cum sa se usuce sau sa se pastreze pastaile, sugestii si retete pentru a crea sosuri, mirodenii de condimente.

Cele 101 specii de ardei iute sunt organizate in cinci categorii pe baza profilurilor de caldura:

- Dulce si bland - 23 de specii de ardei iute sunt familiare
- Caldut - 51 de ardei iuti fac din aceasta categorie. Jalapeno, cayenne si tabasco, dar exista multe soiuri caldute, care variaza de la dulce la lemony, cu utilizari unice in bucatarie.
- Hot - 14 specii de ardei iuti sunt prezentati aici
- Foarte fierbinte - 8 specii de ardei iute
- Superhot - Actualul detinator al inregistrarii mondiale Guinness pentru cel mai fierbinte piper este Carolina Reaper

CUPRINS

Povestea ardeilor chilli
Efectul chilli
Identificarea ardeilor chilli
Ardeii chilli in bucatarie
Sa gatim cu ardei chilli

Va recomandam

Resurse energetice regenerabile
Stoc limitat

Pret:
45 RON
Intensificarea transferului de masa
Stoc limitat

Pret:
40 RON
Materiale compozite din fibre agricole si polimeri. Reciclarea ecologica a deseurilor agricole. Interferente cu lemnul.
Stoc limitat

Pret:
32.7 RON
Din galeria marilor electricieni romani. Oameni. Vieti. Fapte. Vol.II
In stoc

Pret:
20 RON
Home | Cine suntem | Structura | Ce oferim | Activitate | Editura | Librarie | Cum ma inscriu | Politica de confidentialitate | Termeni si Conditii |Parteneri |Contact
© 2023 Asociatia Generala a Inginerilor din Romania - toate drepturile rezervate.