Cei mai buni hamburgeri. Retete clasice, vegetariene si vegane.

Autor: Iris Ottinger
Editura: Casa Oradea
Format: 16,5x23,5 cm
Nr. pagini: 148 color
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-7870-18-3
Anul aparitiei: 2016
DESPRE CARTE
Cartea prezinta evolutia cunoscutei si indragitei chiftele, de la varianta sa cea mai simpla - chiftea servita intr-o chifla taiata in doua - pana la sofisticatii hamburgeri cu gorgonzola, seitan sau langustine.
Datorita acestor ingrediente, simpla chifla umpluta cu o chiftea de carne tocata, vedeta tuturor fast-food-urilor, se transforma intr-un adevarat festin culinar. Facem cunostinta cu variantele de hamburgeri pentru vegetarieni sau vegani, iar din retetele prezentate capatam informatii detaliate pentru a-i putea prepara acasa, dupa preferinte.
CUPRINS
In general despre hamburgeri 6
Variante clasice si simple, cu carne 17
Pur si simplu delicios: hamburgeri cu peste si fructe de mare 49
Burgeri vegetarieni si vegani 73
Burgeri speciali pentru gurmanzi 93
Sosuri, garnituri 129
Index retete 145
Va recomandam
