AGIR
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
facebook Contact Contul meu membru Contul meu Librarie Home
EN RO
  • Cine suntem|
    • Istoric
    • Codul de etica
    • Statut
  • Structura|
    • Conducere
      • Colegiul de etica
      • Adunarea Generala
      • Consiliul Director
    • Organizare
    • Filiale/Sucursale
    • Societati
    • Cercuri
    • Membri
      • Individuali
      • Colectivi
      • Sustinatori
    • Departamente
  • Ce oferim|
    • Premiul AGIR
    • Distinctii AGIR
    • Certificatul EUR ING
    • Servicii
      • Consultanta
      • Proiecte
      • Expertize
      • Educatie
      • Cercetari terminologice
      • Servicii editoriale
  • Activitate|
    • Programe
    • Biblioteca
    • Culturala
    • Editarea si difuzarea de publicatii (carti si reviste)
  • Editura|
    • Publicatii
      • Buletinul AGIR
      • Termotehnica
      • Telecomunicatii
    • Carti
  • Librarie|
    • Carti
    • Cosul tau
    • Cum cumpar
  • Cum ma inscriu

Cautare Carti Librarie
* Introduceti numele cartii
Carti editura AGIR

Oferte speciale

Dictionar explicativ pentru stiintele exacte roman/englez/francez. Electrotehnica ELTH 9. Supraconductibilitate - Materiale supraconductoare
In stoc

promotie
Pret:
15.28 RON
Turbine cu abur de mare putere. Vol.I Proiectare. Vol.II Exploatare
In stoc

promotie
Pret:
158.57 RON
Home » Librarie » » Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung

Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung

21.14 RON
Stoc limitat
Autor: Gerd Wolfgang Sievers
Editura: M.A.S.T.
Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 192 + 8 planse color
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-649-059-7
Anul aparitiei: 2015
Adauga in Cos
Descriere

DESPRE CARTE

Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect. Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.


CUPRINS

Partile porcului 10

Introducere in tema conservarii carnii 12

Instrumente potrivite de lucru 14

Conservarea 23

Racirea si prepararea de dupa 31

Garnita cu untura 35

Ficat de gasca in grasime proprie 43

Rillons 44

Carne la galeata stiriana si pasta din carne tocata 51

Confit si Enchaud 55

Rillette, pottsuse si pasta de carne grasa 70

Rillette din alte tipuri de carne 87

Reteta de pottsuse 92

Potted Chicken 93

Retete cu pasta din carne grasa 94

„Le pate” si alte pastete 99

Umplutura de carnati la borcan 121

Retete cu umplutura de lebar si sangerete 125

Retete Mettwurst 144

Diverse umpluturi de carnati la borcan si paste fine 148

Corned beef , salt beef si pressed beef 161

Aspic, piftie si alte asemenea 171

Igiena si siguranta 186

Va recomandam

Contributia inovarii la dezvoltarea regionala
Stoc limitat

Pret:
31.71 RON
Leadership and Education, Science and Business Management Efficiency. Monograph
Stoc limitat

Pret:
39.11 RON
Masurari electrice in curent continuu. Manual pentru clasa a IX-a
Stoc limitat

Pret:
53 RON
O lume in criza. Crizele lumii contemporane
Stoc limitat

Pret:
31.71 RON
Home | Cine suntem | Structura | Ce oferim | Activitate | Editura | Librarie | Cum ma inscriu | Politica de confidentialitate | Termeni si Conditii |Parteneri |Contact
© 2025 Asociatia Generala a Inginerilor din Romania - toate drepturile rezervate.