Cum producem cele mai bune bauturi distilate
Autor: Manfred Gossinger
Editura: M.A.S.T.
Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 288
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-649-086-3
Anul aparitiei: 2017
DESPRE CARTE
A treia editie a ghidului Distillata „Cum producem cele mai bune bauturi distilate" este planul pentru obtinerea produsului perfect si un indrumator indispensabil in lumea tariilor fine.
Autorii de specialitate si profesionistii descriu intr-o forma inteligibila si practica drumul parcurs de la fruct catre obtinerea unei tarii savuroase si de calitate. Ei va ofera o privire de ansamblu asupra unor teme precum: fructele ca materie bruta, fermentare si microbiologie, distilare si tehnologia distilarii, finalizarea distilatelor, depozitarea in butoaie de lemn, cadrul legal si analiza senzoriala a tariilor.
Daca vrei sa produci bauturi alcolice pentru uzul personal sau chiar pentru a le comercializa, aceasta carte iti va fi de un mare folose datorita sfaturilor practice pe care le vei gasi in ea.