Comenzile înregistrate în perioada 06-13 noiembrie vor fi procesate și expediate începând cu 14 noiembrie.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Cum s-a facut de nu mi-am pierdut mintile
Autor: Carmen Musat Coman
Editura: Cununi de stele
Seria: Cununi de stele pentru scriitorii romani
Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 160
Coperta: brosata
ISBN: 978-973-8185-46-3
Anul aparitiei: 2021
DESPRE CARTE SI AUTOARE
Carmen Musat-Coman este nu doar autorare, ci si editoare, PR, sofer etc., fiind in realitate omul bun la toate in editura Cununi de stele, pe care a fondat-o pentru a publica opera profesoarei ei Amita Bhose.
Pandemia actuala care a dereglat toate sectoarele societatii, si cu atat mai mult pe cel cultural, care in fiecare criza pare sa fie sacrificat primul, ne-a lasat mai saraci in ceea ce priveste evenimente precum lansari de carte, concerte, spectacole de teatru, asa ca orice astfel de intalnire seamana cu o binecuvantare pentru iubitorii de cultura.
Desi nu-i place sa tina discursuri in care sa se laude pe sine si nici nu se da in vant dupa a avea invitati ilustri care sa ii prezinte cartile, Carmen ne-a spus cateva cuvinte cu modestia obisnuita si cu emotiile care o insotesc mereu - pentru ca nu are cum sa fie altfel atunci cand iti expui munca si sufletul in fata oamenilor.
Despre „Cum s-a facut de nu mi-am pierdut mintile” ne-a spus ca este un volum care contine povestiri de mai multe feluri, si inspirate din viata personala, si a blocului in care locuieste (caci toti avem vecini despre care putem scrie carti, daca ne gandim bine) si a societatii, in general. „Vecinii mei oricum nu citesc, ca altfel nici nu m-ar mai saluta... acum eu sper sa nu citeasca pe Facebook. Dar nu se uita!”, ne-a marturisit Carmen, mai in gluma, mai in serios. Ca ton general, s-ar putea spune ca volumul este unul despre oameni singuri, insingurati, parasiti, existente minimalizate, personaje invinse. Printre acestea, cateva personaje care-si gasesc drumul, care ies la liman.
15 povestiri despre insingurare, instrainare, lipsa unor repere.
Si totusi, nu e o carte neagra. E.. duioasa, mangaietoare. Cumva... salvatoare.