Delicii in otet, ulei si alcool

Autor: Eva Aufreiter | Bernadette Baumgartner | Birgit Hauer | Christine Mahringer-Eder | Anna Obermayr
Editura: M.A.S.T.
Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 158 color
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-649-103-7
Anul aparitiei: 2018
DESPRE CARTE
Atunci cand conservam fructe, legume, branza sau peste trebuie sa acordam mare importanta savorii si aromelor preparatelor. Acestea se obtin prin diferite combinatii de gusturi, care se ating prin amestecul de condimente, conservanti precum otet, ulei, alcool, sare si zahar.
Pe langa numeroase retete, in carte veti gasi si imagini in care sunt prezentate etapele de pregatire ale unor preparate.
Din continut:
- ulei pentru Wok
- peste marinat
- prune in vin rosu
- sparanghel murat
- lamai in saramura
- condimente pentru supa
- rosii umplute cu branza
- branza de oaie marinata cu bacon
- lamai in vodca
- renglote in miere
- pesto cu leurda
CUPRINS
Cuvant inainte 8
Bine de stiut 9
Sa-i dam drumul 11
Ce inseamna...? 14
Lista ABC a ingredientelor 18
Cele mai importante cantitati 21
FRUCTE SI LEGUME IN ALCOOL 23
Fructe in alcool 23
Rumtopf - scurta prezentare 41
Legume in alcool 46
CONSERVAREA IN SARE 49
Legume in sare 49
Fructe in sare 52
Oua in sare 53
Peste in sare 55
CONSERVAREA IN OTET 57
Fructe in otet 58
Legume in otet 70
Ciuperci in otet 99
Oua in otet 100
Peste in otet 102
Sortimente de otet folosite la retete 116
CONSERVAREA IN ULEI 123
Legume in ulei 124
Branza in ulei 135
Peste in ulei 139
Sortimente de ulei folosite la retete 140
CONSERVAREA IN ZAHAR 147
Legume in zahar 148
Fructe in zahar 150
Registru cu retete 152