Industrie alimentara. Manual pentru clasa a IX-a.

50 RON
Stoc limitatAutor: Valentina Capota, Adriana Coza, Cristina Brumar, Liliana Draghici, Elisabeta Tache
Editura: CD Press
Format: 20,5x28 cm
Nr. pagini: 272
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-528-128-8
Anul aparitiei: 2012
Descriere
DESPRE CARTE
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.
CUPRINS
Modulul I - Materii prime si materiale in industria alimentara;
Modulul II - Operatii si utilaje in industria alimentara;
Modulul III - Sanatatea si securitatea muncii;
Modulul IV - Microbiologia si igiena in industria alimentara;
Modulul V - Operatii de baza in laborator;
Bibliografie.
Va recomandam

Stoc limitat
Pret:
40 RON