AGIR
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
facebook Contact Contul meu membru Contul meu Librarie Home
EN RO
  • Cine suntem|
    • Istoric
    • Codul de etica
    • Statut
  • Structura|
    • Conducere
      • Colegiul de etica
      • Adunarea Generala
      • Consiliul Director
    • Organizare
    • Filiale/Sucursale
    • Societati
    • Cercuri
    • Membri
      • Individuali
      • Colectivi
      • Sustinatori
    • Departamente
  • Ce oferim|
    • Premiul AGIR
    • Distinctii AGIR
    • Certificatul EUR ING
    • Servicii
      • Consultanta
      • Proiecte
      • Expertize
      • Educatie
      • Cercetari terminologice
      • Servicii editoriale
  • Activitate|
    • Programe
    • Biblioteca
    • Culturala
    • Editarea si difuzarea de publicatii (carti si reviste)
  • Editura|
    • Publicatii
      • Buletinul AGIR
      • Termotehnica
      • Telecomunicatii
    • Carti
  • Librarie|
    • Carti
    • Cosul tau
    • Cum cumpar
  • Cum ma inscriu

Cautare Carti Librarie
* Introduceti numele cartii
Carti editura AGIR

Oferte speciale

Seminee si cosuri de fum. Proiectare si executie
In stoc

promotie
Pret:
28.41 RON
Astronomia pentru copii si parinti. Stele, planete, constelatii si cum sa le observi pe cer.
Stoc limitat

promotie
Pret:
99.9 RON
Home » Librarie » » Industrie alimentara. Manual pentru clasa a IX-a.

Industrie alimentara. Manual pentru clasa a IX-a.

50 RON
Stoc limitat
Autor: Valentina Capota, Adriana Coza, Cristina Brumar, Liliana Draghici, Elisabeta Tache
Editura: CD Press
Format: 20,5x28 cm
Nr. pagini: 272
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-528-128-8
Anul aparitiei: 2012
Adauga in Cos
Descriere

DESPRE CARTE

Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.

CUPRINS

Modulul I - Materii prime si materiale in industria alimentara;
Modulul II - Operatii si utilaje in industria alimentara;
Modulul III - Sanatatea si securitatea muncii;
Modulul IV - Microbiologia si igiena in industria alimentara;
Modulul V - Operatii de baza in laborator;
Bibliografie.

Va recomandam

Excelenta organizationala in companiile romanesti
Stoc limitat

Pret:
26.97 RON
Solutii pentru o mobilitate durabila in marile aglomerari urbane
Stoc limitat

Pret:
12.6 RON
Evolutia gestiunii padurii si invatamantul forestier
In stoc

Pret:
28.9 RON
Pumnul de fier. Confesiunile colonelului Gheorghe Cojocea, fost Leutnant in Wehrmacht.
Stoc limitat

Pret:
40 RON
Home | Cine suntem | Structura | Ce oferim | Activitate | Editura | Librarie | Cum ma inscriu | Politica de confidentialitate | Termeni si Conditii |Parteneri |Contact
© 2023 Asociatia Generala a Inginerilor din Romania - toate drepturile rezervate.