Muraturi, sosuri si chutney din fructe si legume
Autor: Jennifer MacKenzie
Editura: M.A.S.T.
Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 224
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-649-100-6
Anul aparitiei: 2018
DESPRE CARTE
Este atat de placut sa deschizi un borcan de muraturi, chutney sau sos de chili pregatite in casa, stiind ca fiecare ingredient a fost prelucrat in bucataria ta si ca toata prospetimea produselor culese din gradina este prinsa sub capac - merita tot timpul si efortul consumat! Aceste retete inventive si usor de aplicat va vor inspira sa simtiti din plin bucuria de a prepara conserve in casa.
Incercati cateva din aceste retete delicioase, de la savuroasele muraturi de fructe pana la sosuri, salsa si chutney si inca multe altele: cirese murate, salsa de rosii chipotle, sos barbeque de zmeura afumata, chutney de mango si banane, chutney de mere si stafide. Aceste retete inventive si usor de aplicat va vor inspira sa simtiti din plin bucuria de a prepara conserve in casa.
CUPRINS
Tehnici de conservare. Prepararea conservelor de casa explicata pas cu pas 7
Echipamente 14
Muraturi din fructe - elemente de baza 19
Consideratii de baza cu privire la sosuri 65
Chutney-uri. Cunostinte elementare despre chutney-uri 139
DESPRE AUTOR
Jennifer MacKenzie este un specialist profesionist in alimentatie si nutritie, scriitoare, cu o experienta de 15 ani in realizarea, testarea si editarea de retete. De asemenea, este de mai multi ani membra a juriilor in concursurile de muraturi.