Organizator banqueting. Manual pentru clasa a XI-a.
32.99 RON
Stoc epuizatAutor: Constanta Brumar, Adriana Bara, Ioana Sasu, Mariana Irimia, Valentina Capota
Editura: CD Press
Format: 20,5x28 cm
Nr. pagini: 152
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-528-127-1
Anul aparitiei: 2012
Descriere
Manualul a fost realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea Organizator banqueting.
CUPRINS
Argument 3
Modulul I - Organizarea personalului 5
Modulul II - Activitatea de servire in restauratie 30
Modulul III - Oferta de meniuri 66
Modulul IV - Activitatea de servire in bar 100
Bibliografie 147
Va recomandam
Stoc limitat
Pret:
48 RON
Stoc limitat
Pret:
10 RON
In stoc
Pret:
27 RON