AGIR
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
facebook Contact Contul meu membru Contul meu Librarie Home
EN RO
  • Cine suntem|
    • Istoric
    • Codul de etica
    • Statut
  • Structura|
    • Conducere
      • Colegiul de etica
      • Adunarea Generala
      • Consiliul Director
    • Organizare
    • Filiale/Sucursale
    • Societati
    • Cercuri
    • Membri
      • Individuali
      • Colectivi
      • Sustinatori
    • Departamente
  • Ce oferim|
    • Premiul AGIR
    • Distinctii AGIR
    • Certificatul EUR ING
    • Servicii
      • Consultanta
      • Proiecte
      • Expertize
      • Educatie
      • Cercetari terminologice
      • Servicii editoriale
  • Activitate|
    • Programe
    • Biblioteca
    • Culturala
    • Editarea si difuzarea de publicatii (carti si reviste)
  • Editura|
    • Publicatii
      • Buletinul AGIR
      • Termotehnica
      • Telecomunicatii
    • Carti
  • Librarie|
    • Carti
    • Cosul tau
    • Cum cumpar
  • Cum ma inscriu

Cautare Carti Librarie
* Introduceti numele cartii
Carti editura AGIR

Oferte speciale

Dictionar explicativ pentru stiinta si tehnologie roman/englez/francez/german. Transporturi. Autovehicule rutiere vol.II (literele L-Z)
In stoc

promotie
Pret:
24.09 RON
Vinul - de la strugure in pahar. Tot ce trebuie sa stim despre vin
Stoc limitat

promotie
Pret:
76.1 RON
Home » Librarie » » Tehnologia fainii si crupelor

Tehnologia fainii si crupelor

35 RON
Stoc limitat
Autor: Iurie Balan, Andrei Lupasco, Vasile Tarlev
Editura: Tehnica-Info, Chisinau
Format: 14x20 cm
Nr. pagini: 312
Coperta: brosata
ISBN: 978-9975-910-60-2
Anul aparitiei: 2013
Adauga in Cos
Descriere

CUPRINS

PREFATA 5

1. CARACTERISTICA MATERIEI PRIME FOLOSITE LA FABRICAREA FAINII 9
1.1. Graul 9
1.2. Grau cu indicatori de calitate degradati 15
1.3. Porumbul 26
1.4. Secara 33

2. INDICATORI DE CARACTERIZARE A CEREALELOR 39
2.1. Generalitati 39
2.2. Umiditatea 52
2.3. Masa hectolitrica 57
2.4. Masa de 1000 de boabe 59
2.5. Continutul substantelor minerale 60
2.6. Sticlozitatea 62
2.7. Maturizarea produselor cerealiere 67
2.8. Indice de cadere 69
2.9. Caracterizarea indicilor de calitate a produselor cerealiere in concordanta cu normele internationale 71

3. SORTIMENTUL SI INDICII DE CALITATE A FAINII 79

4. CARACTERISTICA CRUPELOR 97

5. SECTIA DE CURATIRE A CEREALELOR 109
5.1. Lotizarea cerealelor 109
5.2. Compozitia chimica a masei de cereale 113
5.3. Curatirea cerealelor 115
5.4. Separarea impuritatilor dupa marime 121
5.5. Ciurul 127
5.6. Separatorul aspirator 133
5.7. Triorul cu discuri 139
5.8. Pneumoseparator 147
5.9. Separator magnetic 150
5.10. Decojirea cerealelor 152
5.11. Masina de decojire-slefuire A1-3 162
5.12. Conditionarea cerealelor 165

6. MARUNTIREA PRODUSELOR CEREALIERE 184
6.1. Valtul 186

7. SORTAREA PRODUSELOR DE MACINARE LA SITE PLANE 213

8. SORTAREA SI CURATIREA GRISURILOR LA MASINA DE GRIS 241

9. MACINISUL GRAULUI PE UN SORTIMENT DE FAINA 253

10. MACINISUL GRAULUI LA MOARA TIP ABM 262

11. MACINISUL GRAULUI LA MOARA TIP P1-BMB-01 265

12. MACINISUL GRAULUI PE TREI SORTIMENTE 267

13. REGULAMENTUL DE ORGANIZARE SI CONDUCERE A PROCESELOR TEHNOLOGICE LA MOARA 276

14. CERINTELE MEDICO-BIOLOGICE FATA DE CALITATEA SI SECURITATEA PRODUSELOR CEREALIERE 281

15. ASIGURAREA CALITATII IN UNITATILE DE MORARIT 286

16. MODIFICAREA GREUTATII CEREALELOR IN TIMPUL DEPOZITARII 296

17. PLANUL DE AFACERI 300

BIBLIOGRAFIE 309

Va recomandam

Resurse regenerabile subterane. Ghid de documentare si conceperea instalatiilor pentru captare si conversie.
Stoc limitat

Pret:
48 RON
Stiinta si tehnologia autohtone in dezvoltarea Romaniei 1938-1989 - PRET REDUS!
In stoc

Pret:
10 RON
Un front uitat. Razboiul ruso-turc din Caucaz (1914-1917)
Stoc limitat

Pret:
50 RON
Romania. Carpatii. Partea I. Caracteristici generale.
Stoc limitat

Pret:
48 RON
Home | Cine suntem | Structura | Ce oferim | Activitate | Editura | Librarie | Cum ma inscriu | Politica de confidentialitate | Termeni si Conditii |Parteneri |Contact
© 2023 Asociatia Generala a Inginerilor din Romania - toate drepturile rezervate.