AGIR
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
Contact Contul meu membru Contul meu Librarie Home
EN RO
  • Cine suntem|
    • Istoric
    • Codul de etica
    • Statut
  • Structura|
    • Conducere
      • Colegiul de etica
      • Adunarea Generala
      • Consiliul Director
    • Organizare
    • Filiale/Sucursale
    • Societati
    • Cercuri
    • Membri
      • Individuali
      • Colectivi
      • Sustinatori
    • Departamente
  • Ce oferim|
    • Premiul AGIR
    • Distinctii AGIR
    • Titlul Euring
    • Servicii
      • Consultanta
      • Proiecte
      • Expertize
      • Educatie
      • Cercetari terminologice
      • Servicii editoriale
  • Activitate|
    • Programe
    • Biblioteca
    • Culturala
    • Editarea si difuzarea de publicatii (carti si reviste)
  • Editura|
    • Publicatii
      • Buletinul AGIR
      • Termotehnica
      • Telecomunicatii
    • Carti
  • Librarie|
    • Carti
    • Cosul tau
    • Cum cumpar
  • Cum ma inscriu

Cautare Carti Librarie
* Introduceti numele cartii
Carti editura AGIR

Oferte speciale

Cresterea economica exogena. O analiza a modelelor de tip Solow-Swan folosind date panel.
Stoc limitat

promotie
Pret:
25 RON
Analiza spatio-temporala a resurselor de apa din Bazinul Arges
In stoc

promotie
Pret:
31.5 RON
Home » Librarie » » Tehnologii generale in morarit si panificatie. Manual pentru clasa a X-a.

Tehnologii generale in morarit si panificatie. Manual pentru clasa a X-a.

33.99 RON
Stoc limitat
Autor: Mariana Coman, Camelia Grozavu, Mihaela-Anisoara Dumitru
Editura: CD Press
Format: 20,5x28 cm
Nr. pagini: 96
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-528-136-3
Anul aparitiei: 2012
Adauga in Cos
Descriere

Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.

CUPRINS

PARTEA I. PREGATIRE TEORETICA
1. Notiuni generale despre morarit;
2. Pregatirea cerealelor pentru macinis;
3. Pregatirea materiilor prime si auxiliare;
4. Prepararea aluatului pentru fabricarea painii;
5. Prelucrarea aluatului pentru fabricarea painii;
6. Coacerea semifabricatelor;

PARTEA A II-A. INSTRUIRE PRACTICA DE LABORATOR SI TEHNOLOGICA
1. Instruire practica de laborator;
2. Instruire practica tehnologica;

Bibliografie.

Va recomandam

Comportement mecanique des materiaux
In stoc

Pret:
30 RON
Calculation and Design of a Synchronous Generator with Rare-Earth Permanent Magnets
In stoc

Pret:
19.27 RON
Oenologie. Inovari si noutati.
Stoc limitat

Pret:
38.54 RON
Circuite electrice in casa si imprejurimi
Stoc limitat

Pret:
46 RON
Home | Cine suntem | Structura | Ce oferim | Activitate | Editura | Librarie | Cum ma inscriu | Politica de confidentialitate | Termeni si Conditii Contact
© 2021 Asociatia Generala a Inginerilor din Romania - toate drepturile rezervate.