Tehnologii generale in morarit si panificatie. Manual pentru clasa a X-a.
33.99 RON
Stoc epuizatAutor: Mariana Coman | Camelia Grozavu | Mihaela-Anisoara Dumitru
Editura: CD Press
Format: 20,5x28 cm
Nr. pagini: 96
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-528-136-3
Anul aparitiei: 2012
Descriere
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.
CUPRINS
PARTEA I. PREGATIRE TEORETICA
1. Notiuni generale despre morarit;
2. Pregatirea cerealelor pentru macinis;
3. Pregatirea materiilor prime si auxiliare;
4. Prepararea aluatului pentru fabricarea painii;
5. Prelucrarea aluatului pentru fabricarea painii;
6. Coacerea semifabricatelor;
PARTEA A II-A. INSTRUIRE PRACTICA DE LABORATOR SI TEHNOLOGICA
1. Instruire practica de laborator;
2. Instruire practica tehnologica;
Bibliografie.