AGIR
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
Contact Contul meu membru Contul meu Librarie Home
EN RO
  • Cine suntem|
    • Istoric
    • Codul de etica
    • Statut
  • Structura|
    • Conducere
      • Colegiul de etica
      • Adunarea Generala
      • Consiliul Director
    • Organizare
    • Filiale/Sucursale
    • Societati
    • Cercuri
    • Membri
      • Individuali
      • Colectivi
      • Sustinatori
    • Departamente
  • Ce oferim|
    • Premiul AGIR
    • Distinctii AGIR
    • Titlul Euring
    • Servicii
      • Consultanta
      • Proiecte
      • Expertize
      • Educatie
      • Cercetari terminologice
      • Servicii editoriale
  • Activitate|
    • Programe
    • Biblioteca
    • Culturala
    • Editarea si difuzarea de publicatii (carti si reviste)
  • Editura|
    • Publicatii
      • Buletinul AGIR
      • Termotehnica
      • Telecomunicatii
    • Carti
  • Librarie|
    • Carti
    • Cosul tau
    • Cum cumpar
  • Cum ma inscriu

Cautare Carti Librarie
* Introduceti numele cartii
Carti editura AGIR

Oferte speciale

Asociatia Generala a Inginerilor din Romania, 100 de ani de la infiintare. Documente si confesiuni.
In stoc

promotie
Pret:
30 RON
Smart Grids. Introducere pentru profesionisti.
Stoc limitat

promotie
Pret:
99 RON
Home » Librarie » » Turism si alimentatie. Manual pentru clasa a X-a (domeniul de pregatire generala: Alimentatie).

Turism si alimentatie. Manual pentru clasa a X-a (domeniul de pregatire generala: Alimentatie).

33.99 RON
Stoc limitat
Autor: Constanta Brumar, Elena Pascali, Valentina Capota, Marius Petre, Angela Sandru, Florian Lixandru
Editura: CD Press
Format: 20x28,5 cm
Nr. pagini: 296
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-528-110-3
Anul aparitiei: 2011
Adauga in Cos
Descriere

Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a X-a, aprobata prin OMECTS nr. 4463 din 12.07.2010. Domeniul de pregatire generala: Alimentatie.

CUPRINS

Cuvant inainte;
MODULUL I - Sortimentul de preparate si bauturi
1. Dozarea materiilor prime in functie de preparat;
2. Obtinerea semipreparatelor si a preparatelor cu grad redus de complexitate;
3. Aranjarea preparatelor in vederea servirii;
4. Identificarea sortimentului de bauturi;

MODULUL II - Servirea preparatelor si a bauturilor
1. Servirea preparatelor si a bauturilor in unitatile de alimentatie;
2. Debarasarea meselor in sala de servire;
3. Conduita profesionala in relatia cu consumatorii;

MODULUL III - Gestiune economica
1. Legislatia contabila in turism si alimentatie publica;
2. Evaluarea patrimoniului si calculatia in contabilitate;
3. Calculul economic in contabilitate;
4. Obiectul si metoda contabilitatii;
5. Procedeele contabile;
6. Documente de evidenta operativa in unitatile de alimentatie si hotelarie;

Bibliografie.

Va recomandam

Masini cu elemente elicoidale Vol.I - PRET REDUS!
In stoc

Pret:
10 RON
Presupunctura cu aromaterapie. Ghid ilustrat, pas cu pas, pentru 64 dintre cele mai frecvente afectiuni medicale.
Stoc limitat

Pret:
48 RON
Ecosisteme acvatice montane
Stoc limitat

Pret:
20.48 RON
Istoria centralelor termoelectrice cu combustibili fosili din Romania
Stoc limitat

Pret:
110 RON
Home | Cine suntem | Structura | Ce oferim | Activitate | Editura | Librarie | Cum ma inscriu | Politica de confidentialitate | Termeni si Conditii |Parteneri |Contact
© 2022 Asociatia Generala a Inginerilor din Romania - toate drepturile rezervate.