Comenzile înregistrate în perioada 04-13 octombrie vor fi procesate și expediate începând cu 14 octombrie.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Turism si alimentatie. Manual pentru clasa a X-a (domeniul de pregatire generala: Turism)
Autor: Stefania Mihai | Valentina Capota | Aurelia Turcescu | Florian Lixandru | Carmen Ionesti
Editura: CD Press
Format: 28x21
Nr. pagini: 208
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-528-109-7
Anul aparitiei: 2011
CUPRINS
Introducere;
MODULUL 1 - SERVICII HOTELIERE
1. Industria ospitalitatii - componenta a industriei turismului;
2. Restauratia - componenta de baza a industriei ospitalitatii;
3. Industria hoteliera - componenta importanta a industriei ospitalitatii;
MODULUL 2 - CALITATEA SERVICIILOR
1. Asigurarea satisfactiei clientilor - una dintre cele mai mari provocari pentru managerii din industria hoteliera;
2. Satisfactia clientilor - masura a calitatii;
MODULUL 3 - GESTIUNEA ECONOMICA
1. Obiectul si metoda contabilitatii;
2. Procedeele contabile;
3. Legislatia contabila in turism si in alimentatie publica;
4. Evaluarea si calculatia in contabilitate;
5. Documente de evidenta operativa in unitatile de alimentatie si hotelarie;
Bibliografie.