AGIR
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
Contact Contul meu membru Contul meu Librarie Home
EN RO
  • Cine suntem|
    • Istoric
    • Codul de etica
    • Statut
  • Structura|
    • Conducere
      • Colegiul de etica
      • Adunarea Generala
      • Consiliul Director
    • Organizare
    • Filiale/Sucursale
    • Societati
    • Cercuri
    • Membri
      • Individuali
      • Colectivi
      • Sustinatori
    • Departamente
  • Ce oferim|
    • Premiul AGIR
    • Distinctii AGIR
    • Certificatul EUR ING
    • Servicii
      • Consultanta
      • Proiecte
      • Expertize
      • Educatie
      • Cercetari terminologice
      • Servicii editoriale
  • Activitate|
    • Programe
    • Biblioteca
    • Culturala
    • Editarea si difuzarea de publicatii (carti si reviste)
  • Editura|
    • Publicatii
      • Buletinul AGIR
      • Termotehnica
      • Telecomunicatii
    • Carti
  • Librarie|
    • Carti
    • Cosul tau
    • Cum cumpar
  • Cum ma inscriu

Cautare Carti Librarie
* Introduceti numele cartii
Carti editura AGIR

Oferte speciale

Studiul materialelor. Manual pentru clasa a IX-a.
Stoc limitat

promotie
Pret:
15.99 RON
Masurarea numerica a fenomenelor tranzitorii in laboratoare, statii si retele de inalta tensiune
Stoc limitat

promotie
Pret:
14 RON
Home » Librarie » » Turism si alimentatie. Manual pentru clasa a X-a (domeniul de pregatire generala: Turism).

Turism si alimentatie. Manual pentru clasa a X-a (domeniul de pregatire generala: Turism).

35.99 RON
Stoc limitat
Autor: Stefania Mihai, Valentina Capota, Aurelia Turcescu, Florian Lixandru, Carmen Ionesti
Editura: CD Press
Format: 28x21
Nr. pagini: 208
Coperta: brosata
ISBN: 978-606-528-109-7
Anul aparitiei: 2011
Adauga in Cos
Descriere

CUPRINS

Introducere;

MODULUL 1 - SERVICII HOTELIERE
1. Industria ospitalitatii - componenta a industriei turismului;
2. Restauratia - componenta de baza a industriei ospitalitatii;
3. Industria hoteliera - componenta importanta a industriei ospitalitatii;

MODULUL 2 - CALITATEA SERVICIILOR
1. Asigurarea satisfactiei clientilor - una dintre cele mai mari provocari pentru managerii din industria hoteliera;
2. Satisfactia clientilor - masura a calitatii;

MODULUL 3 - GESTIUNEA ECONOMICA
1. Obiectul si metoda contabilitatii;
2. Procedeele contabile;
3. Legislatia contabila in turism si in alimentatie publica;
4. Evaluarea si calculatia in contabilitate;
5. Documente de evidenta operativa in unitatile de alimentatie si hotelarie;

Bibliografie.

Va recomandam

Spectral Collocation Solutions to Problems on Unbounded Domains
Stoc limitat

Pret:
218 RON
Piata muncii in Romania. Organizare, functionare, directii de ameliorare a performantelor - PRET REDUS!
In stoc

Pret:
5 RON
MN06. Harta de drumetie Muntii Retezat. Scara 1:50000. Trasee parcurse cu GPS.
Stoc limitat

Pret:
18 RON
Ghid pentru valorificarea rezultatelor activitatii creative - PRET REDUS!
In stoc

Pret:
10 RON
Home | Cine suntem | Structura | Ce oferim | Activitate | Editura | Librarie | Cum ma inscriu | Politica de confidentialitate | Termeni si Conditii |Parteneri |Contact
© 2023 Asociatia Generala a Inginerilor din Romania - toate drepturile rezervate.