AGIR
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
facebook Contact Contul meu membru Contul meu Librarie Home
EN RO
  • Cine suntem|
    • Istoric
    • Codul de etica
    • Statut
  • Structura|
    • Conducere
      • Colegiul de etica
      • Adunarea Generala
      • Consiliul Director
    • Organizare
    • Filiale/Sucursale
    • Societati
    • Cercuri
    • Membri
      • Individuali
      • Colectivi
      • Sustinatori
    • Departamente
  • Ce oferim|
    • Premiul AGIR
    • Distinctii AGIR
    • Certificatul EUR ING
    • Servicii
      • Consultanta
      • Proiecte
      • Expertize
      • Educatie
      • Cercetari terminologice
      • Servicii editoriale
  • Activitate|
    • Programe
    • Biblioteca
    • Culturala
    • Editarea si difuzarea de publicatii (carti si reviste)
  • Editura|
    • Publicatii
      • Buletinul AGIR
      • Termotehnica
      • Telecomunicatii
    • Carti
  • Librarie|
    • Carti
    • Cosul tau
    • Cum cumpar
  • Cum ma inscriu

Cautare Carti Librarie
* Introduceti numele cartii
Carti editura AGIR

Oferte speciale

Datoriile omului crestin. Editia a II-a, revazuta.
In stoc

promotie
Pret:
37 RON
Poliuretani. Chimia compusilor si tehnologii de fabricatie a produselor.
In stoc

promotie
Pret:
30 RON
Home » Librarie » » Utilaj tehnologic in industria alimentara. Probleme si metode de rezolvare. Editia a II-a revizuita si completata.

Utilaj tehnologic in industria alimentara. Probleme si metode de rezolvare. Editia a II-a revizuita si completata.

46 RON
In stoc
Autor: Grigore Ganea, Dorel Cojoc
Editura: Tehnica-Info, Chisinau
Format: 14x20 cm
Nr. pagini: 320
Coperta: legata
ISBN: 978-9975-63-330-7
Anul aparitiei: 2011
Adauga in Cos
Descriere

CUPRINS

Prefata 5
1. Metode de calcul ale parametrilor termofizici ai materiilor prime 6
2. Transportul hidraulic 11
3. Masini de spalat materii prime 15
4. Masini de spalat recipiente 27
5. Masini de taiat fructe si legume 38
6. Zdrobitoare 44
7. Prese 50
8. Malaxoare 65
9. Sedimentarea gravitationala 77
10. Filtre 83
11. Centrifuge 91
12. Masini de dozat produse alimentare 101
13. Calculul masinii automate de inchis sticle 117
14. Divizor-asezator automat din fluxurile tehnologice 120
15. Extractoare 126
16. Blansatoare 135
17. Autoclave 142
18. Sterilizatoare cu actiune continua 150
19. Pasteurizatoare cu placi 159
20. Cuptoare de copt paine 164
21. Cuptoare de prajit legume 170
22. Uscator cu banda 176
23. Uscator cu strat fluidizat 187
24. Evaporatoare 195
25. Condensatoare 206
26. Schimbatoarele de caldura multitubulare 219
Anexe 225
Bibliografie 246

Va recomandam

Studiul materialelor. Manual pentru clasa a IX-a.
Stoc limitat

Pret:
15.99 RON
Instrumentatie virtuala si distribuita
Stoc limitat

Pret:
15 RON
Mintea creativa. Schimba-ti radical gandirea. Abandoneaza zona de confort. Dezvolta strategii indraznete.
Stoc limitat

Pret:
25.9 RON
Comportement mecanique des materiaux
In stoc

Pret:
30 RON
Home | Cine suntem | Structura | Ce oferim | Activitate | Editura | Librarie | Cum ma inscriu | Politica de confidentialitate | Termeni si Conditii |Parteneri |Contact
© 2023 Asociatia Generala a Inginerilor din Romania - toate drepturile rezervate.