Utilaj tehnologic in industria alimentara. Probleme si metode de rezolvare. Editia a II-a revizuita si completata
Autor: Grigore Ganea | Dorel Cojoc
Editura: Tehnica-Info Chisinau
Format: 14x20 cm
Nr. pagini: 320
Coperta: legata
ISBN: 978-9975-63-330-7
Anul aparitiei: 2011
CUPRINS
Prefata 5
1. Metode de calcul ale parametrilor termofizici ai materiilor prime 6
2. Transportul hidraulic 11
3. Masini de spalat materii prime 15
4. Masini de spalat recipiente 27
5. Masini de taiat fructe si legume 38
6. Zdrobitoare 44
7. Prese 50
8. Malaxoare 65
9. Sedimentarea gravitationala 77
10. Filtre 83
11. Centrifuge 91
12. Masini de dozat produse alimentare 101
13. Calculul masinii automate de inchis sticle 117
14. Divizor-asezator automat din fluxurile tehnologice 120
15. Extractoare 126
16. Blansatoare 135
17. Autoclave 142
18. Sterilizatoare cu actiune continua 150
19. Pasteurizatoare cu placi 159
20. Cuptoare de copt paine 164
21. Cuptoare de prajit legume 170
22. Uscator cu banda 176
23. Uscator cu strat fluidizat 187
24. Evaporatoare 195
25. Condensatoare 206
26. Schimbatoarele de caldura multitubulare 219
Anexe 225
Bibliografie 246