Utilizarea instalatiilor cu frig natural si artificial pentru conservarea alimentelor

Autor: Liviu Volconovici | Augustin Volconovici | Victor Cretu
Editura: Tehnica-Info Chisinau
Format: 14,5x20,5 cm
Nr. pagini: 438
Coperta: brosata
ISBN: 978-9975-63-278-2
Anul aparitiei: 2009
CUPRINS
Partea I 8
Introducere 11
1. Stadiul actual al realizarii de masini si instalatii frigorifice 19
2. Tendinte actuale in tehnica conservarii produselor alimentare utilizand frigul natural 67
3. Contributii privind posibilitatile de imbunatatire a performantelor instalatiilor de conservare a produselor alimentare utilizand frigul natural 83
Partea a II-a 193
Introducere 195
1. Studiul instalatiilor traditionale si ecologice de racire a laptelui 197
2. Cercetarea instalatiilor frigorifice ecologice cu consum redus de energie electrica pentru racirea laptelui 218
3. Cercetarea sistemului electrificat de racire a laptelui cu consum redus de energie 297
4. Studiul experimental si tehnico-economic al instalatiei ecologice cu consum redus de energie electrica pentru racirea laptelui 334
Concluzii 387
Bibliografie 392
Anexe 408