AGIR
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
Contact Contul meu membru Contul meu Librarie Home
EN RO
  • Cine suntem|
    • Istoric
    • Codul de etica
    • Statut
  • Structura|
    • Conducere
      • Colegiul de etica
      • Adunarea Generala
      • Consiliul Director
    • Organizare
    • Filiale/Sucursale
    • Societati
    • Cercuri
    • Membri
      • Individuali
      • Colectivi
      • Sustinatori
    • Departamente
  • Ce oferim|
    • Premiul AGIR
    • Distinctii AGIR
    • Certificatul EUR ING
    • Servicii
      • Consultanta
      • Proiecte
      • Expertize
      • Educatie
      • Cercetari terminologice
      • Servicii editoriale
  • Activitate|
    • Programe
    • Biblioteca
    • Culturala
    • Editarea si difuzarea de publicatii (carti si reviste)
  • Editura|
    • Publicatii
      • Buletinul AGIR
      • Termotehnica
      • Telecomunicatii
    • Carti
  • Librarie|
    • Carti
    • Cosul tau
    • Cum cumpar
  • Cum ma inscriu

Cautare Carti Librarie
* Introduceti numele cartii
Carti editura AGIR

Oferte speciale

Cartea mica a marilor expeditii. Aventuri in Necunoscut care au schimbat lumea.
Stoc limitat

promotie
Pret:
34.9 RON
Repere istorice privind protectia marcilor in Romania - PRET REDUS!
In stoc

promotie
Pret:
5 RON
Home » Librarie » » Utilizarea instalatiilor cu frig natural si artificial pentru conservarea alimentelor

Utilizarea instalatiilor cu frig natural si artificial pentru conservarea alimentelor

35 RON
In stoc
Autor: Liviu Volconovici, Augustin Volconovici, Victor Cretu
Editura: Tehnica-Info, Chisinau
Format: 14,5x20,5 cm
Nr. pagini: 438
Coperta: brosata
ISBN: 978-9975-63-278-2
Anul aparitiei: 2009
Adauga in Cos
Descriere

CUPRINS

Partea I 8
Introducere 11
1. Stadiul actual al realizarii de masini si instalatii frigorifice 19
2. Tendinte actuale in tehnica conservarii produselor alimentare utilizand frigul natural 67
3. Contributii privind posibilitatile de imbunatatire a performantelor instalatiilor de conservare a produselor alimentare utilizand frigul natural 83

Partea a II-a 193
Introducere 195
1. Studiul instalatiilor traditionale si ecologice de racire a laptelui 197
2. Cercetarea instalatiilor frigorifice ecologice cu consum redus de energie electrica pentru racirea laptelui 218
3. Cercetarea sistemului electrificat de racire a laptelui cu consum redus de energie 297
4. Studiul experimental si tehnico-economic al instalatiei ecologice cu consum redus de energie electrica pentru racirea laptelui 334
Concluzii 387
Bibliografie 392
Anexe 408

Va recomandam

Dhammapada. Temelia legii. Invataturile lui Buddha.
In stoc

Pret:
12.04 RON
Lacatusarie mecanica. Structuri metalice. Manual pentru clasa a X-a.
Stoc limitat

Pret:
20.99 RON
Bazele electronicii analogice si digitale. Culegere de lucrari de laborator tehnologic, clasa a X-a.
Stoc limitat

Pret:
26.99 RON
Manual de limba hindi. Incepatori.
Stoc limitat

Pret:
49 RON
Home | Cine suntem | Structura | Ce oferim | Activitate | Editura | Librarie | Cum ma inscriu | Politica de confidentialitate | Termeni si Conditii |Parteneri |Contact
© 2023 Asociatia Generala a Inginerilor din Romania - toate drepturile rezervate.